Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kommentar kring radikalfeminismens vägran att se sin egen lilla roll i tingens ordning.


Ni skapade dem som ni hatar

ni tog deras manlighet

dessa sköra män

och gav inget tillbaka




Bunden vers (Haiku) av Roger Magnusson
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-06 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson