Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kille sökes!!!!!

Min man har lämnat mej.
Mej och barnen.
Anna och Lisa.
Jag Christin.
Vi söker någon.
Någon som bryr sig.
Nån som du?
Jag behöver en mogen man!!!!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 429 gånger
Publicerad 2004-12-10 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson