Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matematik

Livet består av sekunder...
som innehåller både mirakel och under.

Livet består av minuter...
vissa så sköna bara man njuter.

Livet består av timmar...
se till att du i glädjens hav simmar.

Livet består av dagar...
fyll dom med kärlek till dom du behagar.

Livet består av veckor...
varav några upplevs som svackor.

Livet består av månader...
ibland landar du mjukt, ibland får du blånader.

Livet består av år...
somliga sätter ljusa, andra sätter mörka spår.

Summan av detta är ett levt liv bland flera...
använd det väl, för det går inte att reklamera.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-07 09:42



Bookmark and Share


    Iza
grymt bra!!
2007-10-21

  Cris
Tack!!
Vilka fina reflektioner..jag tar vara på dem
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver