Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu bara skiner solen

Nu bara skiner solen runt mig, även om det är bäckmörkt,
Imorse åskade det, jag bara grät.

Livet är väl underbart är det inte det?
Nä så heller inte, hade det varit så underbart hade jag aldrig behövt gråta




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-11-07 18:16



Bookmark and Share


    Camillaa
Åååh, va gulligt skrivit =)
/ C
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin