Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad ska jag säga mitt liv blev inte bättre...


Mitt liv är infekterat, Akta er!!!

Mitt liv är farligt, akta er det är infekterat med massa destriuktiva handlingar, hur jag står ut?
Tja, jag vet ju inget annat så vad ska jag göra?
Jafg vill människor så väl, men ibland flippar jag iväg när infektionen drar iväg mig på farligheter som både jag och min omgivning vet kan leda till döden.
Så är det kanske det jag vill?
Slippa dra åt snaran själv...?
Mitt liv är farligt akta er...




Fri vers av Vildaste
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-11-07 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste