Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösteri

Det är svart,svart,svart utanför fönstret,
jag har varit med, jag känner igen mönstret.

Oavsett vad man tycker så har hösten anlänt,
innan vi vet ordet av är det åter första advent.

Nu fylls butikerna av människor, både köp och säljgalna,
ty julklappshysterin tycks tvärtemot kärlek aldrig svalna.

Utmattning är priset för att se små barnögon som tindrar,
övertrasseringsbrevet från banken är det enda som hindrar.

Mat och dryck i överflöd,ångest och en jävla massa baksmälla,
ingen mår bra,vågen visar error, och inte fan har ungarna varit snälla.







Fri vers av Berra Bäver
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-11-07 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver