Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröst


fälld






- tror du att du orkar se mig fälla flera tårar?

- äsch vännen, dom syns inte här i gudars skymning.




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-11-08 03:23



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
!!! :-)
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga