Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står han?

Står han, nu ijänn,
sa ho.

Dä kan ja int nek te,
svara ja.

Va ska vi jöör ôôt dä då,
fråga ho

Vi får fôll jöör såm vi bruker,
svara ja.

Så vi knalla ner te makken,
å tjöppt bensin,
så att int bil skull stå
nôô länger.




Fri vers av raggnarr
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-08 10:04



Bookmark and Share


  Lonley star
Haha:D
2006-11-27

    eva m h
Kul! Jag tror du ville luras lite eller hur?
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr