Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick för mig, ett helt liv för någon annan.


Ett ögonblick

I natt var jag på akuten, där jag mötte ett äldre par.
Han gick själv in,
Hon gick själv ut.
Så konstigt ett helt liv tillsammans kan sluta.




Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-11-09 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänk så livet är. . .
2006-11-16

    SEMPER MEA
"Ett ögonblick för mig, ett helt liv för någon annan"

Dagens sanning!
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad