Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väkkerklåkka.

Förbannade väkkerklåkk
vekket väsen du föör
jämt ringer du
när ônn ä såm trôtterst.

Ômm ônn kunn
släng ut dä
männ fönstre
ä stängt
dä ä baar
å stig ôpp.

Männ te kvääl
ska ja int sätt
däj på ringing
föör i môôra
ä dä lörda.




Fri vers av raggnarr
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-11-11 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr