Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko


Jag övar mig i ensamhet
och tystnad

Om ingen är där
när trädet faller
finns då ljudet?

Den urgamla gåtan

Mitt svar är nej
och jag slutar existera




Fri vers av syster
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-11-12 08:40



Bookmark and Share


  Elin S
jag övar mig i ensamhet och tystnad. hur sjukt bra skrivet är inte det då!
2006-11-14
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster