Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvisare

Om du vet vart du ska, då är inga vägar stängda,
om du vet vart du ska, då är inga broar sprängda.
Det är vi själva som stänger,
det är vi själva som spränger.

Om du letar efter kärlek, då är inga hjärtan apatiska,
om du letar efter kärlek, då är inga känslor statiska.
Det är vi själva som sätter alla krav,
det är vi själva som stänger av.

Sluta aldrig att gå, sluta aldrig att leta.....















Fri vers av Berra Bäver
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-11-13 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande och vackert,tack
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver