Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat talar via fingrarna.

Jag skulle ge upp min dag.
Om jag bara fick röra dig.
Jag skulle ge upp för evigt,
För en enda kyss.

Jag skulle offra min måne,
För att vara med dig på morgonen när du vaknar.
Jag skulle offra min sol,
För att få smeka dig till sömns.

Jag skulle ge dig mitt hjärta,
Om jag fick nyckeln till ditt.
Jag kan så gärna ge dig min själ,
Om jag fick blicka in i din.

Jag vill göra mig själv stum,
För att få höra dig säga dom tre orden.
Jag kan göra mig döv,
Om jag slipper höra dig gråta av något ont.

Jag ger bort min kropp till döden,
Om din får vara kvar på jord.
Jag skänker mina tankar för dig,
Om dom kan bilda dina ord.

Jag offrar mitt liv för att lära mig att säga,
Jag Älskar Dig.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-11-13 22:32



Bookmark and Share


  Madjori
Åhh...sån underbar text...berör mig mycket ...tar med mig den och drömmer vidare..
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben