Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma


När jag för en gångs skull
ringer för att jag bryr mig

då ber du mig
dra åt helvete

Jag frågar mig varför
jag ens orkar försöka




Fri vers av syster
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-11-14 18:31



Bookmark and Share


  Samndra
förstår precis, har de så me min pappa, de suger verkligen :(
ps. får man fråga vilken text av mej du bokmärkt??:P
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster