Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart du är himmelsblå

 

 

Klart du är himmelsblå

 

Men också åska och hårt väder

Stora hemska regnväder

 

Tät dimma så man går vilse

 

Och kyla

 

Så klarnar du igen

och blir bara vacker

 

 

himmelsblå

med lätta flyktiga små moln

 

 




Fri vers av Albert
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-11-15 18:17



Bookmark and Share


  svartsynt
Vackert.. Jag är svag för dina texter om Den himmelsblå.

Jag vet inte vad jag kan säga. Tack, för att du förgyller min dag.
Det är bara ljuvligt att läsa.
2006-11-29

  Aisha VIP
fint....lätt och luftig men med tyngd...tycker om...A.
2006-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert