Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metrologen

Blixtar och dunder, kan vara åska eller kärlek som slår till,
då är man liten på jorden, oavsett om man heter Big Bill.

Trosor som blir fuktiga, kan vara regn eller kärlekssaliv,
då är man salig på jorden, oavsett sitt tidigare levda liv.

Värmen efteråt, kan vara vårsol eller orgasmens vågor ,
då är man het på jorden, oavsett vardagens jämna plågor.

När kylan kommer, kan vara smygande eller väldigt akut,
var din egen metrolog på jorden, ge värme, älska och njut.






Fri vers av Berra Bäver
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-11-16 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver