Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskerop från Nyckelbarn:::..

Mörkertal och mellantid
sånt som finns men inte syns
-Bortom Inom Hitom Utom-
överallt och inte alls
inte gömd men svår att hitta
eller vill ni inte se
vågar kanske inte titta
för det handlar om att ge
kärlek




Fri vers av KaptenKatt
Läst 412 gånger
Publicerad 2004-12-16 14:10



Bookmark and Share


  ospray
och tänkvärt tycker jag =)
2004-12-16

  ospray
och tänkvärt tycker jag =)
2004-12-16
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt