Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
separationsångest


STANNA


Tomhetem ekar tyst i intet...
Ni var här en stund,
såg er ta en blund,

sedan var det bråttomgester hem...
Jag och täcket full med tårar,
följde er till bilen

skrek ett högt förtvivlat skrik
STANNA!!!
men ni skulle hem till era liv,
jag stannar kvar i
tomheten som ekar i intet




Fri vers av Vildaste
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-11-19 02:04



Bookmark and Share


  Christian_H
Jag håller med innanskrivande att det andas styrka och det är starkt beskrivet, mycket känslor och svåra beslut. Du gör detta bra, med bestämdhet använder du orden på ett konkret och smart sätt. Det gör en dikt bra och du lyckas här.
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste