Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ganska osammanhängande texter. Det här är dock första utkastet, en liten början på den berättelse jag kanske kommer att kalla för “Leviathan”. Leker lite med karraktärer...


Leviathan, Utkast III

Tyche

Vilka idioter. Och så hamnade jag här. Jag, jag! Och just här!

Det finns inte. Det är så osannolikt att det inte finns. Och dessa vakter!

När det här kommer ut skall jag se till att de får sitt straff. Om de bara lyssnat.
Tjugo sekunder, ens det; tio, tio sekunder hade räckt!

Då hade de sluppit deras snart framtida umbäranden. Nu kommer de istället bli straffade för deras ödesdigra handling, deras egen idioti.

Jag ska se till att de får hugga sten i Tartaros.

Idioter. Det hade räckt att jag…

- Hallå där! Är du också ny?

Va!!?

Sade han någonting till mig?
Jag tyckte att jag hörde. Tyckte precis att mannen framför talade till mig.

Vilka kläder...

Det hade räckt att de hörde mitt namn! Om jag bara sagt att jag är suppleant åt Kejsaren hade de inte vågat stänga porten. De hade varit tvungna att kontrollera.

Och dessa satans gäng!

Nu måste jag lugna ner mig. Det finns nog en lösning ur det här.




Övriga genrer av aberatio
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-11-20 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio