Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens slav

Lidandet i mörkret
Djävulens slav
Ett allseende öga
Ser mitt hjärta krossas

Outhärdliga smärtor
Av gamar som inte förstår
Levande död
En främling utan sådanna känslor kvar

Satyrer som leker
Jag klarar inte mer
Varför?
Frågan som ekar i mitt huvud
Varför?

Lidandet i mörkret
Frågor utan något svar
Känslor utan tvekan
Är allt du lämnade kvar

Resan på vägen hit
Gjorde mig stark
Men lidandet i mörkret
har försvagat mig helt

Lidandet i mörkret
Djävulens slav
Mitt hjärta är nu krossat
Varför jag nu lever,
vet inte ens jag!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-11-20 16:05



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Smärtan... den klingande smärtan, och mörka tankarna
blandas in med de obesvarade frågorna, i efterdyningarna
av ett krossat hjärta...

Ett målande språk och passande ordval.
2006-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander