Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan, och inget ljus.

Jag gick av bussen.
över första övergångstället.
Över andra. Jag blundade.
helt redo,
jag önskade vad jag
Ville skulle ske.
Jag blundade hårdare,
och hårdare.
Men jag ramlade bara när jag
slog skon i trottoaren.
Det var inte det
jag förväntade mig.
för.
Det fanns inte ens
ljus på gatan.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-11-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben