Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust.

Ja va på fesking
å dä nappa ittna i bäkken
så ja jekk te en stubb
å satt mäj på häkken
mäss ja satt där å vila
e litta stônn frampå aftaan
så kåm de att tebaka
båd lusta å kraftaan




Fri vers av raggnarr
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-21 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr