Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriki onger.

Ja vill int ha nô
skriki onger, sa ho
tôrk snôr å sjiit
ä ittna för mäj
mat dôm ômm nättera
så vill ja int haet.

Män te skaff säj hunn
såm ska ut fleer gånger
ômm dagen
å såm ska ut på sjiiting
mett i natta
dä ska ho ha.




Fri vers av raggnarr
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-11-21 14:33



Bookmark and Share


    eva m h
Det kallas kvinnlig logik!!!! :-)
2006-11-21
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr