Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg till


Att krokar till hallen
i mitt nya hem
kan kännas som
ännu en
spik i kistan

för vår relation




Fri vers av syster
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-23 20:10



Bookmark and Share


  Anders P VIP
du har fångat något essentiellt. Vissa relationer mår inte bra av att stadfästas.
2006-11-26

  eatinginside
Snyggt!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

syster
syster