Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no problems - i (v)asastan






-Hur löser du det här?

-Jag har en plan -en oden..




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-11-22 15:34



Bookmark and Share


  Cris
Aha... en plan oden.. bra bra

hihi.. underbart!!!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga