Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses i Rio!...

 

 

nästa november

 

Går i skitväder i mörker

klockan 16.28

hem från jobbet

plus två grader och småspik i mitt nyklippta huvud

 

ankorna vid dammen hukar sig

gömmer huvudet under vingen

 

OCH DET BEHÖVS VERKLIGEN MYCKET KÄRLEK MELLAN TRÖTTA MÄNNISKOR

 

och jag tänker på att det är 32 plusgrader i

Rio rio rio rio de Janeiro

 

OCH

fattar ett beslut just när två iskalla droppar från en säkert jättedeppig björk slår i mitt huvud

 

ATT NÄSTA ÅR!

NÄSTA ÅR! I november

SKA! jag bada i Rio rio rio rio de Janeiro!

 

Ska spara tusen kronor i månaden

jag ska jag ska jag ska!

 

Det gäller Livet!

 

(Följ med mig, snälla!)




Fri vers av Albert
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-22 16:08



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
eller en fika
klockan nio
hahaha
2006-11-22

    Lena Nilsson
...fast det är billigare med bio!
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert