Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den blev bättre på svenska (:


Livets sura äpple.

Vandra stigen av sorg.
Sjung de sörjandes sång.
Andas luften av dom tusentals döda.
Tänk tankarna av de brustna.

Vägen som inte har något slut.
Och kroppen fylld med endast tårar.
Fyll dina lungor med tusen rakblad.
Våldtar din hjärna, sliter ut den,
Så kall.

Med andra ord:
Du går vägen till ditt eget självmord.
Du blir tvingad till att skrika.
Men du vägrar att andas igen.
Du vägrar leva som en normal människa.
För du är inte tillåten att tänka som en sådan.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-11-23 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben