Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur finnskogen


kula hem






klocka tingla

ring så flickan hör

var ni går



kjorteln i myren

huka med korgen

bären är guldmoln

smaka och plocka

bästergöken i solen



tingla klocka

blinka och tuuli

kom fina kor



kull-kulla kula

slanka armen om vidjan

kull-kulla kula

kalla hem dina djur




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-11-24 02:38



Bookmark and Share


    NoMi F
Liksom om sommaren
då någon går till skogen och kallar hem
flocken
Fint diktat
2006-11-24
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga