Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domination.

Domination är namnet på leken,
som vi leker mellan lakanen våra.
Att smärta ingår är du medveten.
Och skadorna kan bli svåra.
Piskan slår en hint,
på frökens unga ända.
Hon är vildsint,
men det skall gå att ändra.

Undergivenhet är vad det kallas.
Och jag lyder bara min Herre.
Gör lydigt vad du säger, och avböjer inte alls.
Är man inte lydig blir allting värre.
En stark hand mot min hals.
Jag blottar min kropp så du skall få leka,
och i vår källare hör man mina rop eka.
Du hänger upp mig, och fängslar mig.
Allt för att försäkra att jag bara lyder dig.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-24 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben