Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
outhärdliga smärtor i själen


Gifter som krampar ur kroppen



Vaknar av svetten som rinner längs hela kroppen,
Gifter som krampar ur kroppen,
tårarna kommer,
sätter på en film för att glömma min egen smärta,
plötsligt blir smärtan outhärdlig, går ut på stan med tårarna rinnande ser ut som fan men det skiter jag i...

Jag gråter över vad de gjort mig, vad jag gjort mig själv, över allas tyckande hit och dit...
Är det så här det ska vara att leva så har jag fan hellre gifter i kroppen




Fri vers av Vildaste
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-11-24 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste