Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets allé

Obestämda,klämda vandrar vi genom livets alla val,
val som kan leda oss rätt eller rätt ner i skiten.

Levande,trevande famlar vi efter framgångsrika råd,
råd som ger oss råd att leva över misärens gräns.

Glömda,gömda betraktar vi livet genom platta skärmar,
skärmar oss som får och får verkligheten genom sladdar.

Stärkta,märkta tar vi oss fram bit för bit genom dagar,
dagar som blir fyllda av minnen eller fyllda av minnesluckor.

Otrygga,skygga sviks vi av vänner som med ett o förvandlas,
förvandlas från vin till svin från bäst till pest från bröd till nöd.









Fri vers av Berra Bäver
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-11-25 13:38



Bookmark and Share


    Vildrosen
Livets fram- och baksida, skildrad på ett rakt och osminkat sätt. Befriande läsning!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver