Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JA! det blev rött ljus!

 

 

blir så glad

när det blir rött ljus

 

kan sakta ner

stanna upp

se på dig

din mun

 

du slickar dig om läpparna

och säger nåt

 

om vädret

kanske

eller

"titta där!",

och pekar

 

och så ser du lite på mig

med ett leende

och lägger din hand på min

på växelspaken.

 

Nu åker vi igen,

leende




Fri vers av Albert
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-11-25 18:51



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
du är duktig på att hitta det vackra i det lilla!
2006-11-25

    eva m h
Det är gott att njuta av de små pauserna som uppstår i livet!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert