Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(P.s Gammal bild !!) Syrran du är jobbig, men jag älskar dig ändå


Syskon i mellan

Bara låt mig vara
Snälla
Låt mig få ha mitt eget liv
Snälla

Du har ditt och jag mitt.
Varför är du så jobbig
Varför håller du på?
Kan du inte låta mig vara ifred?

Det syns inte men jag blir ledsen och arg
Vill gråta men jag kan inte
Du gör mig så otroligt irriterad
Låt mig vara snälla, låt mig leva mitt liv.

Kan du inte bara va den snälla lillasyster,
som jag tycker så mycket om
Inte den jobbiga, tjatiga och kaxiga lilla bitchen.
Som står och tror att hon är allt

Vi är lika även om vi är olika
Vi är syskon




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-11-26 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl