Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja detta liv...


smyger finurligt runt!



Mina små älsklingar i lekparken, Rut sprudlande glad i gungan,

jag ser dem båda genom ett hål...Ada smyger finurligt runt och ropar på mig, vi leker kuragömma medan Rut jodlar kittlande i gungan...

tankarna hinner flyga runt snabbt på hur länge jag ska orka med mer liv...

sammlar mig för mina älsklingar...

sitter med rut i famnen när jag skriver detta, känner hur det kommer ett lugn genom kroppen,

Kämpar på för deras skull




Fri vers av Vildaste
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-11-26 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste