Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vikingasaga...


Midgårds söner

De stod i ring,
vid Odins ting,
och höll där högt sitt mjöd.
De höjde svärd,
vid hemmets härd,
Med Tyr och Tor som stöd!

De segla\' ut.
Ja! Västerut!
Ut till Anglers land!
De rövade,
och brände ned,
Uti anglers land!

De segla\' hem!
Ja! Hem igen!
Hem till Danaväldet!
Hem till fru, sa;
\"Ta mig nu!\"
Uti Danaväldet!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 542 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 14:44



Bookmark and Share


    Gald
Gillar ditt bild berättande här. och kombinationen mellan hur de åkte och kom hem mycket skickligt.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson