Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkans öde.

Kråkan flyger med skadad vinge,
Under månens kalla ljus.
Han flyger för livet,
Över alla hus.
Blodet droppar från den stackars krake,
Som stearinet från en ljusstake.
Han färgar gatorna röda,
Och brister i skri,
Över den tid som gått förbi.
Fjädrarna är våta och tunga är hans vingar,
av luften som andas av människor med begär.
Hur hade du reagerat om kråkan var en människa,
som inte längre var här?




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-11-27 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben