Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

temat borg 2

Inmurad,i en borg
av känslor
min sorg.
Jag bankar på porten, öppna upp!
jag vet inte vad jag ska göra,
borde jag ge upp?
En chans att dra mig ur,
från denna mur,
jag sträcker ut min hand.
Är jag inte tillåten att må bra?
Ni kapar min hand,
och skapar ett band.
Där ni binder mig från topp till tå.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-11-28 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben