Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De eviga dilemmat. När är rätt nu????


Osmekt hud


Förblir din hud för alltid
osmekt av mig
om jag väntar.

Eller ska jag våga
försiktigt.

Det pirrar så,
hur ska jag veta?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-11-28 12:16



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
*ler igenkännande och håller tummarna* Hoppas det slutar lyckligt!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf