Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tablett för mycket!!


Viktor - Viktoria

Jag var ute på nätet en kväll och köpte lite rolig medicin,
skulle ha något som xxxxx och gjorde mig mer maskulin.
Något gick snett, nu har jag en till hälften kvinnlig sida,
bakom pungen har det liksom spruckit upp en orakad slida.

Jag har blivit helt ambivalent och vänder kappan på vinden,
när jag har rakat mig nu använder jag rouge på kinden.
Hettar det till och blir bråkigt så släpper jag allt och flyr,
händerna har ju precis fått en omfattande och dyr manikyr.

Jag går på gym och tränar biceps, sen vaxar jag bikinilinjen,
tittar på ishockey med öl och chips, gråter till Onedinlinjen.
Spelar poker med grabbarna och badar bastu med tjejerna,
det gäller att hålla handduken och ha reda på hormonerna.

Har börjat vänja mig och ser många fördelar med det hela,
på krogen bjuder jag själv på drinkar, notan slipper vi dela.
Jag kan se saker och ting från två olika perspektiv,
med en längre xxxxx hade jag haft ett fantastiskt sexliv.







Fri vers av Berra Bäver
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:41



Bookmark and Share


  stella
Helt enkelt skitkul!
2006-11-30

    wilja
alltså säga vad man vill om den där bävern... ;)
humor det har han ialla fall!! :)
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver