Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kött

Sjuk, sjuk och åter sjuk,
orkar inte vara sjuk mer,
orkar inte behöva tänka på att äta kött
Utan kött blir jag sjuk, med kött blir jag dålig

Jag blir dålig i hjärnan av det, det gör mig illa innombords
men utan kött blir jag dålig, sjuk o åter sjuk




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-11-28 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin