Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek VII

Det vita täcket
Har snart åter lagt sig utanför

Kom närmre

Nu

Så dödar vi kylan




Fri vers av aberatio
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-11-29 00:13



Bookmark and Share


    Elliot
Snygga ordval!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio