Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angelic Chime

I chose a path, quite long ago,
that led to self deceit.
In every man I met a foe
and solitude was sweet.

Alone I wandered through my youth
and nurtured hopes of love.
As I grew old I learned the truth:
I am a fragile dove.

My soul's not made for this bare earth
that kindly lent it time.
The symphony of its unworth
is an angelic chime.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-11-29 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP