Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning å lögn.

Dä ja ska berätt
ä sanning
sa ho

ha allt dä anner
vart lögn
tänkt ja

å när ja
ha tänkt ätter
e litta stônn

kåm ja att
fram te
att så va dä

dä va att sanning
att allt ho ha sakt
va e stora lögn




Fri vers av raggnarr
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-11-29 18:46



Bookmark and Share


    Lillemor
Insiktens kranka blekhet.
Försöker läsa dialektalt, härligt! Får mej att längta hem en stund..
Mvh Lillemor
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr