Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck, hur härlig kan kärleken vara...?


En möter en annan


Hans blågråa ögon
möter hett
ett par bruna ögon med gyllne fläckar

Hans gyllne strepiga hår
möter elektriskt
mörkt, nästan svart tjockt hår

Hans ljusa gåshud
möter smältande
olivfärgad varm hud

De båda ryser till av gåshuden
och
av spänningen

Hans ljusröda tunna läppar
möter ömt
ljusmörka mjuka läppar

Hans smala men muskulösa bleka kropp
möter in i
smal och smidig olivfärgad kropp

En kärlek
möter
en annan kärlek

Hans ljusa nästan bleka armar
tar emot
Hans olivfärgade solbrända kropp

Han
tar emot
Honom

och
Tvärtom...

Hur ljuvlig kan kärleken vara...?
Det vet
Han
och Han ...




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-11-29 22:02



Bookmark and Share


    Cammo
åååhh, va fint
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia