Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han går på gatan



Han går på gatan,
laddar sina magnetiska ögon
Men samlar bara skruvar och spikar




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-11-30 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson