Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockuperat land



Knivar på borden
ber om trohet
tröstlösa; Ockuperat land

Vänskap framför allt
tidvis ogänglig
men dock; Ockuperat land

Vet sin plats
då som nu
idag; Ockuperat land

Träklädda ben
kommer snart
gå nu längs; Ockuperat land

Stanna och bygg
skjut till, kom hit
och här; Ockuperat land

Allas väg
den här
kunde tros; Ockuperat land

De säger res
och jag reser
klä dig nu; Ockuperat land

Faran den finns
inte här
men var i mig?; Ockuperat land

Allt är bara
inuti mitt huvud
så glöm

Ockuperat land




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-11-30 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson