Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen dit



Tidskris väntar
tålmodigt på kommande lågstunder

Han
väntar i hissen och luften stiger
innan regn faller

Du och jag
försvinner dit
korsar egna vägar

Ber igen igen
om riktning slutstation

Vägstreck
kan målas över med nya

Jag ställer allt på hyllor
väntar i hissen när som helst

Dårar vandrar vidare
överlever
och ovissheten segrar

igen! igen! igen!




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-11-30 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson