Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga vanor



Dåliga vanor
vändkretsar stelnar
Tråkar ut mig långsamt

Bitas sura glo
vulgo stirra fula ord
Vem går inte dit?

Alltid rutandes in och ut
famlande skramlande tankar
Borde hit och borde dit
trötta fötter som vankar

Billiga sätt och lösningar
glöm alla råd och rön
Villiga krämande ansikten
alla står lugnt kvar i kön

Alltid samma väg igen
biter i bordet och sen
Sväljer det helt och tänker
att ingens samvete blänker




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-11-30 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson