Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seen machine



Seen machine
and please come stay
Changed my life
like day to day to day

Seen machine
breed man kind
Love and steel
that\'s all I am

Seen machine
pulled lever flew
Lost a mutter
dropped a screw

Seen machine
rooted fear of mine
Strolled across the heart
left me naked silvershine




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-11-30 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson