Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa utan jag



Livet
Det är så lätt att resa iväg
utan att ta med sig själv

Passet
biljetten
mobilen
kreditkort
och nycklarna

Men mig själv
jag
Blev kvar i hallen

Någonstans
mellan dörrmattan
och skorna




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-11-30 12:56



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mitt i prick! Livet som en resa och det viktigaste - "jag" tappas bort ibland bland alla ting...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson